Miért érdemes Erste Lakástakarék szerződést kötni?

Az állami támogatás akár évi 72.000 Ft is lehet.

Kiemelkedő és garantált hozam érhető el. A megtakarítás teljes mértékben kamatadó- és EHO mentes. A betéti részre az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) vállal garanciát. Az állami támogatás a jogosultság fennállása esetén a megtakarítási évben befizetett összeg 30%-a, maximum évi 72 000 Ft. Közeli hozzátartozók kedvezményezettként való megjelölése esetén az igénybe vehető állami támogatás megtöbbszörözhető. Alacsony és fix kamatú hitelfelvételi lehetőség kezelésiköltség-mentesen (THM: 7.32% - 8.46%). Forint alapon igényelhető, árfolyamkockázat-mentes.

ERSTE Lakástakarékpénztár

Állami támogatás

a befizetései után 30%-os, maximum évi 72 000 Ft

A megtakarítási évben befizetett összeg után 30% állami támogatást kap

Az állam a befizetett összegek után 30%-os, magánszemélyeknek maximum évi 72 000 Ft állami támogatást nyújt, amely adó- és járulékmentes. Az állami támogatás feltétele – többek között – minimum 48 hónap megtakarítási idő és a megtakarítás lakáscélú felhasználása Magyarország területén. Az állami támogatás maximum 10 évig jár.

Számolja ki mennyi állami támogatás jár Önnek.
30% -os állami támogatás


Minden lakáscélra

Bármire, ami lakásával, lakáscéljaival kapcsolatos.

Saját lakás, ház vásárlásra, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre

Saját lakás, ház vásárlásra, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre

Fürdőszoba felújítás, konyhafelújítás, nyílászárócsere, redőny, vízvezeték hálózat felújítása, fűtéskorszerűsítés, elektromos hálózat felújítása, festés, tapétázás, parkettázás, beépített konyhai bútorok, beépített konyhai gépek, tereprendezés: kútfúrás, csatornakiépítés, öntözőrendszer kiépítés, tetőtér beépítés.
Lakáscélú kölcsön, gyűjtőszámla hitel, pénzügyi lízing tartozás kiváltás

Nyisson még ma lakástakarék számlát.

Az egyik legrugalmasabb megtakarítási forma

Futamidő, havi megtakarítás - Döntse el Ön!

Szabja lehetőségeihez megtakarítását

Ön dönti el, hogy havonta mekkora összeget és milyen időtartam alatt szeretne megtakarítani. A megtakarítási idő 4, 5, 6, 8 vagy 10 év lehet. A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető (vagy csökkenthető) és a megtakarítási idő is meghosszabbítható – maximum 120 hónapig –, így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat. Az ERSTE Lakástakarék szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, gyermek, szülő, nagyszülő, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés össze is vonható.
Próbálja ki lakástakarék kalkulátorunkat.

Szabja lehetőségeihez megtakarítását

Nyisson most ERSTE Lakástakarék számlát, és visszaadjuk a számlanyitás díjat.


A befizetései után 30%-os, vissza nem térítendő állami támogatást kap. Teljes mértékben kamatadó-, és EHO-mentes. A Lakástakarékpénztári betét részre az OBA vállal garanciát.

Érdekel ez a lehetőség