Otthonteremtés - Lakásvásárlás - Felújítás - Csere

  • Otthonteremtés
  • Lakásvásárlás
  • Felújítás
  • Csere

Akár 22,5%-os megtakarítási bónusz.

Lakástakarék szerződést bárki köthet saját maga, illetve házastárs, gyermek, testvér, szülő, nagyszülő, unoka részére. Ön havi rendszeres megtakarítással, valamint az állami támogatással és a kamatokkal együtt a megtakarítási időszak végével lakáscélra használhatja fel az így összegyűlt pénzt. A befizetett összegek után megtakarítási bónuszt és betéti kamatot kap, amely adó- és járulékmentes. A megtakarítás 79 és 193 hónap között érhető el. Akár 16 éves megtakarítást is választhat.

Lakás vásárlás, építés, csere

VÁSÁRLÁS, ÉPÍTÉS, CSERE

Számtalan, otthonával kapcsolatos célra felhasználhatja a Lakástakarék szerződésének összegét. Lakásvásárlásra, lakótelek vásárlásra, építkezésre, átépítésre, felújításra stb...

Lakás felújítás, bővítés, korszerűsítés

BŐVÍTÉS, FELÚJÍTÁS, KORSZERŰSÍTÉS

Egy házon mindig van mit alakítani. Lakástakarék számlájával könnyebben tudja meglévő otthonát felújítani, bővíteni, korszerűsíteni, mint például: konyha, fürdőszoba felújítása, nyílászárók és tető cseréje, energiatakarékos berendezések beépítése.Közművek, kommunális létesítménynek

KÖZMŰVEK, KOMMUNÁLIS LÉTESÍTMÉNYEK

Lakástakarék számlával lehetősége nyílik többek között szilárd burkolatú út, járda, áram-, gáz-, vízvezeték, szennyvízcsatorna, csapadékvíz-elvezető csatorna, árok, informatikai hálózati kapcsolat kialakítására és felújítására saját vagy önkormányzati, közműfejlesztési társulati beruházás keretében.

Lakás kölcsön, pénzügyi lízing kiváltása

KÖLCSÖN, PÉNZÜGYI LÍZING KIVÁLTÁSA

Lehetősége van korábban felvett lakáscélú hitelének, pénzügyi lízingjének, illetve a gyűjtőszámlahitel vagy a végtörlesztés keretében nyújtott hitelének teljes vagy részleges kiváltására. Nem lakáshitelhez kötött Lakástakarék szerződés felhasználásával segítheti közeli hozzátartozója lakáshitelének, pénzügyi lízingjének visszafizetését is!


Fő a biztonság

Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.


Nyisson most Fundamenta Lakástakarék számlát az akár 22,5% megtakarítási bónusszal.


Teljes mértékben kamatadó-, és EHO-mentes. A Lakástakarék betét részre az OBA vállal garanciát.

Érdekel ez a lehetőség